Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 8 oz onions, quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
of 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces - 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley, chopped
-
mashed potatoes, to serve
of cooked pasta noodles, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3088 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 623 mg
Alternatieve recepten
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Chicken Fricassee
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spidey Chicken à la King
40min
Coq au Vin
1h 40min
Beef Stroganoff
1h
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min