Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell peppers, quartered, stem and seeds removed
- 2 yellow onions, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic cloves
- olive oil, to drizzle and rub
- 32 oz flank steaks
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Red Pepper Sauce
- 4 oz olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Scampi
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
South Texas Carne Guisada
1h 20 min
Texas Chili
1h 10 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Chicken Parmesan
1h 10 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Beef Lasagna
2u. 5min