Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell peppers, quartered, stem and seeds removed
- 2 yellow onions, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic cloves
- olive oil, to drizzle and rub
- 32 oz flank steaks
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Red Pepper Sauce
- 4 oz olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Teriyaki Chicken
1h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Beef and Broccoli Sauté
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Marsala
40min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min