Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, diced
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz olive oil
-
1
oz honey
of 1 oz maple syrup - ½ oz Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, large stems removed (buy 24 oz), plus extra whole leaves to garnish, divided
- 4 oz Pink Lady apples, cut into pieces, divided
- 2 oz celery, sliced (⅛ in.)
- 2 oz spring onions, sliced on the bias (¼ in.), (approx. 4) divided
- 4 oz dried cranberries, plus extra to garnish
- 2 oz slivered almonds, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Green Bean Gremolata
25min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Creamy Broccoli Salad
10min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Chopped Asian Salad
20 min