Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
of 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 35 oz water, to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3720 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Chutney Chicken
30min
Mediterranean Chicken
35 Min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h