Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3443 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Paella
30 min
Aji Verde Sauce
1h
Chunky Guacamole
10min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Fish Ceviche
3h 25min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Crab Cakes
1h 35 min.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min