Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3443 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Meat Sauce
1h 45min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Baked Chili Beans
50min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Dirty Rice
1h 5min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Chicken Mole Verde
1h 5min