Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
of 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30 min
Tamale Pie (Anna)
1h 30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Italian Wedding Soup
1u. 15min
Smoked Trout Dip
15 min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 Std. 20 Min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Roasted Potato Salad
1h
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Lobster Bisque
1h 50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min