Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chili, de-seeded if preferred
- 1 piece fresh ginger, peeled (approx. 1¼ in.)
- 1 garlic clove
- 1 shallot, peeled, halved
- 2 sprigs fresh cilantro, stems and leaves
-
1
tbsp lemon juice
of 1 tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 2 oz raw cashews
- 1 pinch salt
- 18 oz water
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)
- 5 ½ oz zucchini, cut into sticks (½ in. x 3 in.)
- 1 bunch broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved
- 5 ½ oz bok choy, cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 63.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 579.6 mg
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Chicken Noodle Soup
50 min
Basil Pesto
10 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Cod with Citrus Butter
50 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min