Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
- 30 oz coconut milk
- 14 oz chicken stock
- 4 oz shallots, thinly sliced
- 2 oz fish sauce
-
1
tsp sugar
of 1 tsp palm sugar - 2 oz ginger, thinly sliced
- 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
- 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
- 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
- 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
- 1 tbsp lime juice
- 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
- 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4004 kJ / 957 kcal
- Eiwitten
- 133 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Bowl
1 Std.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Watermelon Ginger Splash
1 Std. 45 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Egg Drop Soup
45min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Grape Sparkler
25 Min
Thai Fish Curry
50min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min