Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
- 30 oz coconut milk
- 14 oz chicken stock
- 4 oz shallots, thinly sliced
- 2 oz fish sauce
-
1
tsp sugar
of 1 tsp palm sugar - 2 oz ginger, thinly sliced
- 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
- 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
- 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
- 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
- 1 tbsp lime juice
- 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
- 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4004 kJ / 957 kcal
- Eiwitten
- 133 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Whole Fish
45 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10 min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min
Texas Chili
1h 10 min
Chicken Garam Masala
50min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Mild Thai Green Curry
50min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min