Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaze
- 4 green onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 10 - 15 dried red chilies, stems removed
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
3
oz fermented black bean paste
of 3 oz black bean garlic sauce -
2
oz chicken stock
of 2 oz chicken stock, low sodium -
2
tbsp soy sauce
of 2 tbsp soy sauce, light - 2 tbsp black vinegar
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 2 tsp peanut oil
Sauté
- 20 oz water
- 24 oz chicken breast, skinless, boneless, cubed (1 in.)
- 1 oz peanut oil
- 6 oz bell peppers, diced (½ in.)
- 6 oz zucchini, sliced (¼ in.)
- 3 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 2 oz raw unsalted peanuts, plus extra to garnish
- green onions, sliced on the bias, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 738 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak Stir Fry Salad
35min
Chicken Fajita Soup
50 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Korean Beef Bowl
1h
Korean Beef Sauté
1h 25min