Apparaten en accessoires
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2257.5 mg
Eiwitten
22.3 g
Calorieën
1614.9 kJ /
386 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of East Asia
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey Taco Bowl
1u.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1u. 5min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1u.
Korean Beef Bowl
1u.
Greek Stuffed Chicken
1u. 35min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1u. 5min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min