Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 oz mixed bell peppers, julienned (¼ in.)
- ½ tsp smoked paprika
- 4 oz red onions, sliced in half-moons (¼ in.)
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 28 oz vegetable broth
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 1 tbsp tomato paste
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp salt, to taste
- 4 oz dried whole wheat pasta, orzo
- 4 oz baby spinach
- 16 oz raw shrimp, peeled and deveined (medium-large shrimp)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill fronds
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp red pepper flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1065 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Chili
45min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Golden Beet Gazpacho
50min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min