Apparaten en accessoires
Grisons Barley Soup
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.)celery cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)3 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
pearl barley2 ½ oz
-
water42 oz
-
vegetable stock cubes2
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
-
fresh ground pepper to taste1 pinch
-
fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped½ bunch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1137 kJ /
273 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min