Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
-
3 ½
oz celery, cut into pieces (1 in.)
of 3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.) -
3 ½
oz beef jerky, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)
of 3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip) - 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz pearl barley
- 42 oz water
- 2 vegetable stock cubes
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch fresh ground pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Potato Pancakes
45 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Shrimp Scampi
40 Min