Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 2 oz Parmesan cheese, cubed, plus extra to garnish
- 1 oz bread crumbs
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 2 garlic cloves
- 16 oz ground beef, broken in pieces
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt
Soup
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 6 ½ oz fennel bulb, trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish
- 2 garlic cloves
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 52 oz beef stock, low sodium
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 4 oz ditalini pasta
- 2 oz lacinato kale, de-stemmed, in pieces (1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Creamy Tomato Soup
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Chicken Fajita Soup
50min