Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 2 tbsp capers, drained
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz lemon juice
- 20 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish
- lemon zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Green Bean Gremolata
25min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Lemon Garlic Broccoli
20 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min