Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 2 tbsp capers, drained
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz lemon juice
- 20 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish
- lemon zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Lemon Feta Dressing
5min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Shrimp Cocktail
50 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Green Bean Gremolata
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Lemony Green Beans
20 min