Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 2 tbsp capers, drained
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz lemon juice
- 20 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish
- lemon zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Basil Pesto
10 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Cioppino
55 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Frozen Lime Pie
4 godz. 30 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min