Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 2 tsp salt, divided
- 32 oz water
- 6 oz broccoli florets
-
6
oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
of 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.) - 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
- 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
- 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
- 10 oz orecchiette pasta, dried
- grated Parmesan cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068.1 kJ / 255.3 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40min
Southwest Quinoa
40min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Greek Lentils and Rice
40min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Chicken Noodle Soup
50min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Thai Curry Noodles
25 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Vegetarian Chili
50min