Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 2 tsp salt, divided
- 32 oz water
- 6 oz broccoli florets
-
6
oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
of 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.) - 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
- 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
- 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
- 10 oz orecchiette pasta, dried
- grated Parmesan cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068.1 kJ / 255.3 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu Stew
30min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Risotto with Broccolini
35min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Vegetarian Chili
50min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Thai Curry Noodles
25min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min