Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 2 tsp salt, divided
- 32 oz water
- 6 oz broccoli florets
-
6
oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
of 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.) - 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
- 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
- 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
- 10 oz orecchiette pasta, dried
- grated Parmesan cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068.1 kJ / 255.3 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Curried Lentils
5h 15min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Vegetable Stew
1h 15 min