Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucumber Yogurt Sauce
- 4 oz cucumber, in pieces
- 6 oz plain yogurt
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- ⅛ tsp salt
Vegetable Patties
- 8 oz dried garbanzo beans
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp turmeric powder
-
20
fresh cilantro leaves
of 20 fresh parsley leaves - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 3 oz onion, in pieces
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz celery, in pieces (1 in.)
- 2 large eggs
- 2 oz water
- 3 oz frozen peas
- 2 oz fresh sweet corn kernels
- vegetable oil, to fry
- mixed salad greens, to serve
- ground paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 539 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 dk
Cornbread Pie
1h 25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Vegan Cashew Sauté
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk
Black Bean Walnut Patties
35min
Quinoa Patties
1h
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.