Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucumber Yogurt Sauce
- 4 oz cucumber, in pieces
- 6 oz plain yogurt
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- ⅛ tsp salt
Vegetable Patties
- 8 oz dried garbanzo beans
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp turmeric powder
-
20
fresh cilantro leaves
of 20 fresh parsley leaves - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 3 oz onion, in pieces
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz celery, in pieces (1 in.)
- 2 large eggs
- 2 oz water
- 3 oz frozen peas
- 2 oz fresh sweet corn kernels
- vegetable oil, to fry
- mixed salad greens, to serve
- ground paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 539 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Cornbread Pie
1h 25 min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Pasta Primavera
50min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Vegetarian Burger
1 Std. 15 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Quinoa Patties
1 Std.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min