![Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6C56037-01BB-4234-81D4-9CCACCE0D046/Derivates/9277EC59-E71C-4AB5-A1FC-C0404E0C28A7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz sunflower oil, plus extra to grease
- 2 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 ½ oz raw hazelnuts, with skin
- 6 ½ oz whole milk
- 2 large eggs
- 9 oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- 9 oz frozen green peas
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Squid and Shrimp Risotto
1klst
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Buckwheat and mushroom quiche
29sa 20 dk
Mushroom and Chocolate Muffins
1klst
Banana Nut Bliss Cookies
25 Min
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Cheesy Veggie Squares
40 Min
Banana and Strawberry Muffins
1klst
Sweet Potato Pancakes
20min
Pasta "alla Norma"
50 min
Spaghetti Muffins
55 min
Crunchy Granola
2klst