Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 339.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto Pizza Dough
4 godz.
Champurrado
20 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 Std.
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Chocolate Digestives
1 Std. 10 Min
Apple Fritter Bread
2h
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2h 15min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min