Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 339.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2hod. 10min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Spicy Cajun Rub
5 dk
All-Purpose Meat Rub
5 dk
Pesto Pizza Dough
4 Std.
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1sa
Bananas Foster Bread Pudding
1 Std. 50 Min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 dk
Maple Buttermilk Biscuits
25 dk
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 dk
Baklava with Walnuts
3sa
Sugar and Spice Nuts
1sa 40 dk