Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 339.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
French Fries (Paul)
1h 15 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Pastrami
22h 30min
Carrot Pasta
1h 20 min
Tapenade Pizza Dough
4h
Prosciutto Herb Breadsticks
30min
Frozen Chocolate Peanut Butter Bars
1h 30min
Pizza Waffles
1h 15 min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Lavender Fizz
1 godz. 5 min
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min