Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten Free Pastry
- unsalted butter, to grease
- 5 oz rice flour
- 2 ½ oz arrowroot flour
- 3 oz corn starch, plus extra to dust
- ¼ tsp salt
- 2 tsp xanthan gum
- 5 ½ oz unsalted butter, chilled
- 1 large egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 ½ oz water, chilled
Chicken and Pear Filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 2 oz unsalted butter
- 24 oz chicken thigh, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 2 oz water
- 2 - 3 tbsp corn starch
- 1 tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 2 oz white wine
- 5 ½ oz pear (approx. 1 pear) peeled, cored and cut into cubes (¾ in.)
- 2 oz heavy whipping cream (35% fat)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2086 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50min
Shepherd's Pie
1h 15min
Coleslaw
10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Cheddar Biscuits
20min
Butter Chicken
4h 5 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Cheesy Veggie Squares
40min
Meatloaf
1h 20min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Lasagna
2h 30min