Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
of 200 g feta cheese, cut into pieces - 300 g onions, halved
- 300 g tomatoes, cut into pieces
- 30 g oil
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 stock cubes - 1000 g chicken breast, skinless, boneless, cut into pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo, cut into pieces (see Tip)
of 30 g brown sugar - 30 - 80 g canned chipotle chillies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 200 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4834.8 kJ / 1155.5 kcal
- Eiwitten
- 68.3 g
- Koolhydraten
- 125.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1853.8 mg
Alternatieve recepten
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Enfrijoladas
50min
Pollo Pibil
1h 30min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Tortilla Soup
25 min
Chicken Enchiladas
40min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Pozole Verde
2h
Chicken Avocado Gorditas
1h