Apparaten en accessoires
Picadillo (Texas Hash)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1176 kJ /
281 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Carnitas
50min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1u. 15min
Fettuccine Alfredo
40min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5u. 45min
Beef Tostadas
1u. 10min
Chicken Enchiladas
40min
Pozole Verde
2u.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min
Chicken and Avocado Arepas
1u.