Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 42 oz pork loin, cubed (1½ in.), fat removed
- 5 oz orange juice (approx. 3 lg. oranges)
- 2 tsp salt, coarse, to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 tsp fresh marjoram (approx. 2 sprigs)
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 2 dried bay leaves
- 2 oz vegetable shortening
Chili Sauce
-
2
oz fresh 'chile de árbol' chilies, to taste
of 1 - 2 oz fresh bird's eye chilies, to taste - 21 oz water
- 6 oz tomatoes, halved
- 1 garlic clove
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 tsp salt
Tomato Sauce
- 25 oz tomatoes, quartered
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onions
- 10 oz water
- 1 tbsp dried Mexican oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp cumin seed
Tortas
- 9 oz yellow onions, quartered
- 3 tbsp dried Mexican oregano
- 2 oz lime juice (approx. 1 lg. lime)
- 1 tsp salt
- 6 bread rolls, cut in half
- 1 can refried beans (approx. 16 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2590 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Conchas
3h 15min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Pan de Muerto
4 Std.
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Tinga de Pollo (TM6)
40min