Apparaten en accessoires
Chicken Enchiladas
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
panela cheese cut into pieces7 oz
-
green tomatillos halved23 oz
-
white onion2 oz
-
garlic clove1
-
canned chipotle chilies in adobo sauce1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
16 oz chicken tenderloins, cut lengthwisechicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise16 oz
-
ground black pepper to taste
-
oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
764.2 mg
Eiwitten
31.6 g
Calorieën
2267.7 kJ /
542 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
92.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Carnitas
50min
Tortilla Soup
25min
Chicken Enfrijoladas
50min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1u. 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Beef Barbacoa
2u.
Beef Empanadas
1u. 10min
Tinga de Pollo
40min