Apparaten en accessoires
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (optioneel) to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish Tapas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1u.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1u.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1u.
Tuna Tartare
40min
Citrus Margarita
10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Jalapeño Poppers
1u.
Ceviche
1u. 10min