Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 18 oz water
- 4 large eggs
- 7 oz bread, cubed (½ in.)
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz romaine lettuce, cut into strips
Dressing
- 8 ½ oz light olive oil, divided
- 5 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 2 oz anchovy fillet, in oil, drained
- 2 tsp mustard
- 3 tbsp lime juice
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp freshly ground pepper
- ¼ tsp salt
- 2 ½ oz water
- Voeding
- per 6 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggcellent Caeser Dressing
10 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Beef Stroganoff
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cobb Salad
1 Std.
Spiced Corn Salad
25 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Blue Cheese Dressing
5 Min