Apparaten en accessoires
Caesar Salad
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 6 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
1945 kJ /
465 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Home
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Crab Cakes
1u. 35min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Cioppino
55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1u.
Guacamole
5min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Cobb Salad
1u.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min