Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 42 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • russet potato (approx. 12 oz)
    1
  • broccoli stems
    12 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • celery in pieces
    2 oz
  • carrots in pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    28 oz
    28 oz vegetable broth, (see Tip)
  • crème fraîche
    4 oz
  • green onions thinly sliced
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1237 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1305 kJ / 312 kcal
Vetten 20 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...