Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
of 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant Stacks
1u. 35min
Southern Black-Eyed Peas
1u. 35min
Chunky Vegetable Barley Soup
1sa
Hungarian Mushroom Soup
35 dk
Smoky Black Bean Soup
35 dk
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40 dk
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
Pea Soup
30 dk
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min