Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 russet potato (approx. 12 oz)
  • 12 oz broccoli stems
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 oz celery, in pieces
  • 2 oz carrots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 28 oz onion skin broth, homemade (see Tip)
    of 28 oz vegetable broth
  • 4 oz crème fraîche
  • 2 green onions, thinly sliced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1305 kJ / 312 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
2 g
Natrium
1237 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten