Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
of 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Salad
5min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min