Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
of 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Hummus
10min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
Hungarian Mushroom Soup
35min
Basic Soup Purée
45min
Pea Soup
30 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Carrot Ginger Soup
20min
Tomato Basil Soup
40min