Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz onion quartered (approx. ½ onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 24 oz butternut squash, stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)
- 12 oz green apples, quartered (approx. 2 med. apples)
- 2 oz carrots, cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)
- 24 oz water
-
1 ½
heaping tbsp vegetable stock paste
of 2 vegetable stock cubes - ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 2 oz heavy whipping cream (optional)
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup
40min
Carrot Ginger Soup
20 min
Tomato Basil Soup
40min
Creamy Tomato Soup
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Cream of chard soup
35 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Pea Soup
30min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min