Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basil Oil
- 16 oz ice water
- 20 oz water
- 4 oz fresh basil leaves
- 6 oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt
Tomato Basil Soup
- 2 oz dried red lentils
- 4 oz red onion, quartered
- 2 garlic clove
- 4 stalks fresh oregano, leaves only
- 2 oz extra virgin olive oil
- 32 oz Roma tomatoes, halved
- 12 oz vegetable stock
- 1 tbsp sugar
- ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- croutons, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 51.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Leek and Potato Soup
40min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min