Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basil Oil
- 16 oz ice water
- 20 oz water
- 4 oz fresh basil leaves
- 6 oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt
Tomato Basil Soup
- 2 oz dried red lentils
- 4 oz red onion, quartered
- 2 garlic clove
- 4 stalks fresh oregano, leaves only
- 2 oz extra virgin olive oil
- 32 oz Roma tomatoes, halved
- 12 oz vegetable stock
- 1 tbsp sugar
- ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- croutons, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 51.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Split Pea Soup
1h 25min
Creamy Tomato Soup
30 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Minestrone
45 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
White Bean Soup
2h 45min
Tortilla Soup
25 min