Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz wild rice
- warm water, to soak
- 2 ½ oz yellow onion, in pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 3 ½ oz cremini mushrooms, sliced
- 7 oz vegetable stock
- 5 oz coconut milk
- ½ tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- ½ tsp all-purpose flour
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- chopped fresh parsley, to garnish (optioneel)
- 1 lime, cut into wedges (optioneel)
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2102.6 kJ / 502.5 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 641.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Oatmeal
15min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Loaded Potato Soup
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
White Pesto Pasta
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Avocado Tuna Salad
5min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Collard Greens
1h 5min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min