Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
TM6

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

4.0 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 36 ½ oz water, divided
  • 16 oz Brussels sprouts, halved
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz vinegar
  • ½ lemon, juice only, to taste
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
343 kJ / 82 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
4 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
3 g
Natrium
29 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten