Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 29 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Broccoli Sauté
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Green Bean Gremolata
25 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min