Apparaten en accessoires
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
water divided36 ½ oz
-
Brussels sprouts halved16 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
vinegar2 oz
-
lemon juice only, to taste½
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
29 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
343 kJ /
82 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Asparagus Sauté
15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Sautéed Cauliflower
25min
Broccoli Sauté
20min
Lemony Green Beans
20min