Apparaten en accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
20 oz
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
85 mg
Eiwitten
0.6 g
Calorieën
207.3 kJ /
49.6 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
17 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Beef Stroganoff
1u.
Mushroom Risotto
30min
Lobster Bisque
1u. 50min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Tomato Basil Soup
40min
French Onion Soup
1u. 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Mashed Potatoes
50min