Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

3.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 portion

Ingrediënten

  • oil (see Variation)
    1 oz
    1 oz olive oil, (see Variation)
  • yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)
    14 ½ - 17 ½ oz
    14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • water
    1 oz
  • salt
    2 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 428 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1264 kJ / 302 kcal
Vetten 21 g
Vezels 8.1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...