Apparaten en accessoires
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 portion
Ingrediënten
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)14 ½ - 17 ½ oz
-
water1 oz
-
salt2 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
428 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
21 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Onions
14 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Browning 7 oz Onions
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 7 oz Onions
20min