Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
TM6

Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

3.6 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 oz oil (see Variation)
    of 1 oz olive oil (see Variation)
  • 14 ½ - 17 ½ oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
    of 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • 1 oz water
  • 2 pinch salt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1264 kJ / 302 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
21 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
8.1 g
Natrium
428 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten