Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Apple Sauce
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h