Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
of 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Boiled Pasta
20 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Whisked Egg Whites
5min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Chopped Onions
5min
Caramelizing 7 oz Onions
40min