Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
6 - 7
oz yellow onions, cut in wedges
of 6 - 7 oz red onion, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Jasmine Rice
35min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Caramelizing 7 oz Onions
40min