Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and coat dough
- 600 g bread flour
-
30
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried instant yeast - 380 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 - 350 g brown onions, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 764.9 kJ / 182.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
Focaccia with Onions
1h 30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Baguettes
3 godz. 45 min
Kabocha Focaccia
55min
Pretzel Bread
2h
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Almond Biscotti
1h 50 min
Lemon Pound Cake
2h
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Braided Milk Bread
2h 20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h