Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
7 - 10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
of 7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Caramelizing 7 oz Onions
40min