Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
7 - 10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
of 7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 Min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 7 oz Onions
20 min