Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil, divided
of 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz green and red bell peppers, julienned (¼ in. thick)
- 3 ½ oz red onions, in half moons (¼ in.)
- 5 oz carrots, julienned (¼ in.)
- Voeding
- per 15 oz
- Calorieën
- 1465 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 97 mg
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéed Cauliflower
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Onions
20 Min