Apparaten en accessoires
Sautéing 7 oz Bell Pepper
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
7 oz
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
bell pepper de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)7 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 7 oz
Natrium
4 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
942 kJ /
224 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Mixed Mushroom Sauté
30min
Asparagus Sauté
15min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min