Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz bell pepper, de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)
- Voeding
- per 7 oz
- Calorieën
- 942 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30min