Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 tbsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ oz ginger, minced
- 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- 24 oz vegetable stock
- pumpkin seeds, toasted, to serve
- pomegranate arils/seeds, to serve
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Baba Ghanoush
1h 30min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Carrot Ginger Soup
20 min