Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 tbsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ oz ginger, minced
- 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- 24 oz vegetable stock
- pumpkin seeds, toasted, to serve
- pomegranate arils/seeds, to serve
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Basil Pesto
10min
Turkey Chili
45 min
Hummus
10min
Baba Ghanoush
1h 30min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5 min
Purple Cauliflower Soup
25min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min