Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

4.3 42 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • curry powder
    2 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • ginger, minced
    ½ oz
  • kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)
    20 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • vegetable stock
    24 oz
  • pumpkin seeds toasted, to serve
  • pomegranate arils/seeds to serve
  • crème fraîche to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 470 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 481 kJ / 115 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...