Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 tbsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ oz ginger, minced
- 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- 24 oz vegetable stock
- pumpkin seeds, toasted, to serve
- pomegranate arils/seeds, to serve
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min