Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
TM5 TM6

Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

4.4 (38 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 tbsp curry powder
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ½ oz ginger, minced
  • 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
  • ½ tsp salt, to taste
  • 24 oz vegetable stock
  • pumpkin seeds, toasted, to serve
  • pomegranate arils/seeds, to serve
  • crème fraîche, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
481 kJ / 115 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
7 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
3 g
Natrium
470 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten