Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 tbsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ oz ginger, minced
- 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- 24 oz vegetable stock
- pumpkin seeds, toasted, to serve
- pomegranate arils/seeds, to serve
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Golden Beet Gazpacho
50min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Smoky Black Bean Soup
35min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Carrot Ginger Soup
20 min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Vegetarian Chili
50min