Butternut Squash Ravioli Soup

Butternut Squash Ravioli Soup

4.3 41 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • shallot (approx. 1 oz), cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • olive oil
    1 oz
  • bacon diced (½-¾ in.)
    4 oz
  • butternut squash diced (1 in.)
    14 oz
  • potatoes cut into pieces
    3 ½ oz
  • water
    28 oz
  • chicken stock paste
    1 ½ tsp
    1 ½ chicken stock cubes, crumbled
  • ground nutmeg
    1 - 2 pinches
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)
    9 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1577 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1695 kJ / 404 kcal
Vetten 28 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...