Apparaten en accessoires
Butternut Squash Ravioli Soup
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1577 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1695 kJ /
404 kcal
Vetten
28 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Daily & Creative
30 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Tuna Salad
5 Min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Lemon Garlic Broccoli
20 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min