Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
of 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Yam Gratin
30min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min