Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
of 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Steamed Cod Over Greens
40min
Vegetable Stew
1h 15min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Basque Chicken
1h 10 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min