Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz ripe tomatoes, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 1 tbsp mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 10 ½ oz eggplants, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 7 oz zucchini, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 397.8 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 593.4 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Cauliflower Gratin
55 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Minestrone
45 min
White Bean Salad
5min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Acorn Squash Gratin
1sa 55 dk
Mushroom Stroganoff
30 min