Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Ratatouille
40min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min