Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Vegetarian Chili
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Ratatouille
40 Min
Minestrone
45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
White Bean Salad
5 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Indian Vegetable Curry
50min
Mushroom Pie
1h 40 min