Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 3 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 1 fresh red chili, small, deseeded, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 14 oz canned coconut milk
- 3 ½ oz water
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 2 - 3 tsp salt, to taste
- 22 oz waxy potatoes, peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)
- 6 oz carrots, sliced (½ in.)
- 6 oz cauliflower, cut into florets
- 6 oz zucchini, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz frozen peas
- 2 sprigs fresh cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1934.6 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1527.7 mg
Alternatieve recepten
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Indian vegetable curry
50 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Pumpkin Curry
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Tomato Basil Soup
40 Min