Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- 1 tsp dried ground turmeric
- 1 pinch ground cloves
- 2 in. fresh ginger, peeled, in pieces
- 4 garlic cloves, peeled
- 3 dried red chilies
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick (2 in.)
- 15 curry leaves (optioneel)
- 2 oz coconut oil
- 12 oz yellow onions, thinly sliced
- 8 oz vegetable stock
- 4 oz coconut milk
- 1 tsp salt
-
30
oz small sugar pumpkin, peeled and cubed (1 in.)
of 30 oz butternut squash, cubed (1 in.) - 6 oz raw cashews, unsalted
- steamed rice, to serve
- dried cranberries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Cashew Sauté
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Indian Vegetable Curry
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Vegetable Stew
1h 15min