Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
of 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 717.4 mg
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Indian Vegetable Curry
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Pumpkin Curry
45min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegetarian Chili
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min