Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz dry lentils
- 3 oz pearl barley
- 55 oz water, divided
- 7 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 5 sprigs thyme, leaves only
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz lemon juice
- 1 oz stone ground mustard
- ½ oz honey
- 5 oz red onions, cut into pieces
-
5
oz radicchio, cored and cut into pieces (3 in.)
of 5 oz rainbow chard, cut into pieces (3 in.) - ½ oz parsley leaves
-
6
oz radicchio, cut into pieces (3 in.)
of 6 oz rainbow chard cored and cut into pieces (3 in.) - 1 pomegranate, arils/seeds only
- 8 tbsp slivered almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3602 kJ / 861 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 69 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1u. 10min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1u.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min