Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 stalks fresh mint, leaves only
- 12 stalks cilantro, leaves and tender stems
- 1 can pineapple tidbits, in juice (8 oz. can)
- 1 oz olive oil
- 1 oz apple cider vinegar
- ½ oz lime juice
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
10
oz red cabbage, cut into 2 in. pieces
of 10 oz green cabbage, cut into 2 in. pieces - 4 oz jicama, cut into pieces
- 2 oz radish, quartered
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 ½ oz carrots, cut into 1 in. pieces
- 2 oz slivered almonds (optioneel)
- 2 oz golden raisins
- coconut flakes, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 263.2 kJ / 62.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 210.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Roasted Red Pepper Aioli
20min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Beet Salad
15min
Beet Hummus
20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Texas Coleslaw
15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min