Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Cabbage
- 30 oz water
- 4 oz long-grain rice
- 16 savoy cabbage leaves, divided
Filling
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 3 ½ oz fennel bulb, quartered (approx. 1 sm.)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp paprika
- 4 oz fresh cremini mushrooms, thinly sliced
- 8 oz ground beef, broken into pieces
- 4 oz Granny Smith apple, cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
Sauce
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 4)
- 4 oz water
- 2 oz brown sugar, to taste
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Asian-Style Sautéed Rice
35 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1hod. 40min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min