Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Cabbage
- 30 oz water
- 4 oz long-grain rice
- 16 savoy cabbage leaves, divided
Filling
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 3 ½ oz fennel bulb, quartered (approx. 1 sm.)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp paprika
- 4 oz fresh cremini mushrooms, thinly sliced
- 8 oz ground beef, broken into pieces
- 4 oz Granny Smith apple, cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
Sauce
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 4)
- 4 oz water
- 2 oz brown sugar, to taste
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min
Colorado Cowboy Beans
1h 5 min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5 min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min