Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Cabbage
- 30 oz water
- 4 oz long-grain rice
- 16 savoy cabbage leaves, divided
Filling
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 3 ½ oz fennel bulb, quartered (approx. 1 sm.)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp paprika
- 4 oz fresh cremini mushrooms, thinly sliced
- 8 oz ground beef, broken into pieces
- 4 oz Granny Smith apple, cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
Sauce
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 4)
- 4 oz water
- 2 oz brown sugar, to taste
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Rolled Frittata
55min
Duchess Potatoes
1h 10min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Seafood Quesadillas
2 Std.