Apparaten en accessoires
Layered Mexican Dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 portions
Ingrediënten
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
412.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1129.4 kJ /
269.9 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Perfect for Dipping
13 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Guacamole
5min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Lemon Caper Potato Salad
1u.
Refried Beans
4u. 10min
Fish Tacos
45min
Chopped Asian Salad
20min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Italian Salad Dressing
5min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Cantina Salsa
5min