Layered Mexican Dip

Layered Mexican Dip

4.3 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 portions

Ingrediënten

Pico de Gallo
  • ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered
    9 oz
  • fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional
    1
  • red onion
    2 oz
  • lime juice
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Cashew Cream
  • raw cashews
    3 ½ oz
  • pine nuts
    3 ½ oz
  • water
    5 oz
  • lemon juice
    2 oz
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
Guacamole
  • avocados flesh only
    2
  • lime juice
    1 - 2 tsp
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
Assembly
  • grated vegan cheese
    5 oz
  • refried beans canned
    14 oz
  • iceberg lettuce head, thinly sliced
    ½
  • fresh cilantro leaves to garnish
  • tortilla chips to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 412.5 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1129.4 kJ / 269.9 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 17.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...